Ella är en pensionär som vid ett antal gånger fallit eller gjort sig illa när hon gått i trappor. För att undvika detta har hon tagit det väldigt försiktigt varje gång hon ska gå i några trappsteg. Men ändå skulle hon ramla eller iallafall vara nära att göra det om inte en ängel hade gripit in.

Det var på en semester i Grekland som Ella skulle få uppleva en ängels beskydd. Hon och hennes barnbarn skulle precis gå ut från deras hotell och Ella missade att det kom en trappa. Hon som hade tittat rakt fram istället för ner gick bara rakt ut. Då säger barnbarnet som höll sin mormor i armen: “Oj, vilket skutt du tog! Min arm kändes så lätt”.

Utan att veta exakt hur så stod nu Ella nedanför trapporna. Det var som om hon aldrig passerat dem. Både barnbarnet och Ella var förvånade. De kunde inte säga vad som hänt exakt mer än att det måste varit en ängel som lyfte dem ner.

Ella vet att hon hade skadat sig illa om hon ramlat på stengolvet men hon är tacksam för att Gud skyddade henne med sin ängel.

“Jag kan än idag känna känslan när jag stod nedanför trapporna och sa “”Vad hände?.”” Tack Gud för dina skyddsänglar!”