BARNENS DAG – Mini LEGO MASTERS

Är du en mini Lego Master? Kom och testa din kreativitet. Bygg den snabbaste och coolaste bilen. Bygg upp och ner. Bygg högt. Bygg snabbt. Bygg med Duplo eller smålego. Eller bara titta på och njut av en fika medan du pratar med någon. 

Det kommer finnas olika stationer att bygga på. Olika typer av utmaningar och lek. Byggandet passar för små barn, större barn och vuxna barn. Fikandet passar för alla!

Dessutom blir det en samling med barndans och en bibelberättelse.

 

ÖVRIGA AKTIVITETER

Kidsclub

Aktiviteter, pyssel och fika för alla 4-12 år under våra Gudstjänster. 

Yngre barn får gärna leka/pyssla med förälder i nära anslutning till möteslokalen, där man kan följa mötet via högtalare och nu även via storbild.

After School / After Work (0-99 år)

***PAUSAT för tillfället***

På onsdagar har vi aktiviteter för hela familjen i vårt café mellan 15.00-18:00.

Barndans

För alla killar och tjejer mellan 6-9 år. För den som vill får man också vara med och uppträda på scenen (men det är inget måste).

Familjegudstjänster

På våra familjegudstjänster har vi sånger, lekar, berättelser och teman som passar hela familjen. Dessa Gudstjänster brukar ha fullt ös och de barn som vill får visa vad de lärt sig på barndansen och Kids Club.

BARNENS DAG

En gång i månaden har vi en barnens dag. Då är det lite extra fokus på barnen. Det kan vara en utflykt eller ett mysterium att lösa.