”Profetisk kronologi” är ett försök att ställa upp de olika profetiorna om ändens tid i den ordning som de kan tänkas gå i uppfyllelse. Det handlar inte om att skriva ut datum utan mer om att förstå ordningsföljden.

Allt för att den troende skall inse vikten av att börja göra sig redo för mötet med Jesus. Att förstå tidens tecken utifrån Guds ord och få uppleva en glädje och längtan efter att få möta Jesus ansikte mot ansikte. Att inte ha sin kärleksrelation klar kan lätt skapa rädsla inför framtiden medan en kärleksrelation skapar glädje och förväntan.

Boken har undertiteln ”Framtiden förutsagd”. Detta är inget New Age tema utan snarare tänkt som en ut-maning till alla de, både kristna och sekulära, som sitter och läser Horoskop och liknande för att finna, som de tror, hopp och tröst inför framtiden. ”Herren säger att han gör alls ingenting utan att först ha talat om det för sina tjänare profeterna”, Amos 3:7. Det är i Guds ord svaret finns. Det är bara att läsa och forska. Svaren finns där.

Boken har storformat: 210×235 mm. Den har kartongtjockt omslag med separat skyddsomslag i fyrfärg. Boken är på 94 fullmatade sidor med kortfattade pedagogiskt upplagda bibelstudier i de olika ämnena som berör Jesus återkomst och den sista tiden. Boken är delvis försedd med illustrationer och tabeller för att underlätta studiet. Boken har även en tvåsidig tidaxel där profetiorna är uppställda i den ordning de kan förväntas uppfyllas.

Boken kan beställas från författaren direkt

Hemsida: www.danjohansson.nu

E-post: danolil.mail@gmail.com

Telefon: 0709-35 55 90

Boken kostar 240:- plus porto